top of page

OVER ONS

Ons verhaal

Culinair adviseur en voormalig Michelin sterren kok Paul van Staveren, maakte kennis met Pinsa Romana tijdens een bezoek aan Italië. Daar raakte hij zo geïnspireerd door de populariteit van de vele verschillende Pinseria’s dat hij zich er in is gaan verdiepen.

 

Na verschillende cursussen en opleidingen in oa. Italië en de Verenigde Staten gevolgd te hebben om de in’s & outs te ontdekken is Paul getraind tot een Pinsa Maestro Fornaio (Pinsa Meesterbakker).

Voor de Nederlandse markt ziet hij enorme kansen voor zowel grote als kleine horeca, van sterrenzaak tot bedrijfscateraar en van lunchroom tot tankstation. Hij besluit samen met compagnon Peter de Vos, eigenaar van De Kroes, ‘Pinsa Club’ op te richten als Nederlands leverancier van pre-baked bodems

Scrocchiarella sandwich nutella en rood fruit
Scrocchiarella sandwich rustica

Missie

Onze missie is om de Italiaanse culinaire traditie te vieren en een gezond, ambachtelijk product van topkwaliteit te leveren aan de Nederlandse Food branche.

Pinsa Club en de pre-baked bodems staan voor:

Kwaliteit

Ambacht

Innovatie

Originaliteit

Speels

Partner

Pinsa Club  is importeur van kwaliteits pre-baked Pinsa Romana bodems. Handgemaakt met liefde en passie voor een eeuwenoude traditie met de beste ingrediënten met respect voor de natuur en aandacht voor voedingswaarde.

Pinsa Nederland is onderdeel van De Kroes. Een ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige versmaaltijden, maaltijdcomponenten, snacks, ambachtelijke vleeswaren en salades. Meer weten over de Kroes:

www.dekroes.nl

Scrocchiarella sandwich
bottom of page