top of page

Horeca

De pre-baked bodem in
één oogopslag

Scrocchiarella met gerookte zalm en creme fraiche

Pre-baked bodems zijn het ideale product voor horecagelegenheden door de multi-inzetbaarheid van het product. Geef je gasten een unieke smaakbeleving, bespaar op personeelskosten en vermijd lange (voor)bereidingstijden!

Uitermate geschikt voor B2C verkoop in de horeca:​

  • Restaurant

  • Bar, café 

  • Pizzeria

  • Foodtrucks

  • Evenementen en beurzen

  • Streetfood

Voorgebakken bodems zijn het gezondere alternatief voor de klassieke pizza bodem.

De gamechanger in je keuken om te gebruiken als tussendoortje, voorgerecht, hoofdmaaltijd, dessert of borrelplank, zoals pizza, brood, sandwiches of focaccia!

Scrocchiarella belegd met parmaham en huttenkase
PinsaClub_doorsnede-bodem.png

Variaties

Hartig en zoet

5 minuten

bereidingstijd

100% genieten

goed verteerbaar

Handgemaakt

volgens Italiaanse traditie

100%

vegan

48 - 72 uur

fermentatietijd

4 soorten bloem

tarwebloem, sojameel,

zuurdesem en rijstmeel

Eenvoud

overal en door iedereen

te bereiden

Scrocchiarella in take-away box

Begin nu met het toepassen van pre-baked bodems op jouw locatie

Probeer de zakelijke oplossingen van Pinsa Club en begin met het serveren van Pinsa Romana op jouw locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de zakelijke oplossingen.

bottom of page